sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Pedron pannu

700 g naudanlihaa suikaleina
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl öljyä
2 tl suolaa
2 hyppysellistä valkosipulisuolaa
puoli teelusikallista sinapinsiemeniä
1 tl paprikaa
hyppysellinen valkopippuria
1/2 tl pippurisekoitusta

1 punasipuli
1 dl punaviiniä
5oog tomaattimurskaa
1 tlk ananaspaloja
1 tlk maissintähkiä

Marinoi liha yllä olevien mausteiden kanssa muutaman tunnin. Paista korkeareunaisessa paistinpannussa öljyssä. Lisää suikaloitu punasipuli. Lisää myös punaviini ja tomaattimurska. Anna kiehua kannen alla noin 45 min - tunti, riippuen lihan laadusta. Lisää lopuksi ananaspalat ja maissintähkät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti