700 g naudanlihaa suikaleina
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl öljyä
2 tl suolaa
2 hyppysellistä valkosipulisuolaa
puoli teelusikallista sinapinsiemeniä
1 tl paprikaa
hyppysellinen valkopippuria
1/2 tl pippurisekoitusta
1 punasipuli
1 dl punaviiniä
5oog tomaattimurskaa
1 tlk ananaspaloja
1 tlk maissintähkiä
Marinoi liha yllä olevien mausteiden kanssa muutaman tunnin. Paista korkeareunaisessa paistinpannussa öljyssä. Lisää suikaloitu punasipuli. Lisää myös punaviini ja tomaattimurska. Anna kiehua kannen alla noin 45 min - tunti, riippuen lihan laadusta. Lisää lopuksi ananaspalat ja maissintähkät.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti